Közgyűlés a Jászárokszállási Cukorbetegek Klubjában

Közgyűlés a Jászárokszállási Cukorbetegek Klubjában

Az éves közgyűlésre 2022. január 18-án került sor a Petőfi Művelődési Házban. A program során elsőként Járomi Istvánné a Felügyelő Bizottság elnöke tartotta meg beszámolóját. Ezt követően Dr. Dobos Józsefné Dr. László Erika az egyesület elnöke tájékoztatta a tagságot a 2021-ben végzett szakmai munkáról, majd a pénzügyi beszámolót hallgathatták meg a jelenlévők.

Elhangzott, hogy tavaly is sokan vették igénybe a szolgáltatásokat, jöttek el a klubfoglalkozásokra és hallgatták meg az ismeretterjesztő előadásokat. Látogatottak voltak az ingyenes mérések, szűrések, neuropátiás lábvizsgálat. Szerveztünk kirándulásokat, nyári tábort és elindult honlapunk.

A JCK célja továbbra is a cukorbetegek oktatása, összefogása, érdekvédelme, a cukorbetegség korai kiszűrése, szövődményeinek megelőzése és a cukorbetegek életminőségének javítása.

  • A Klubszobában idén is vásárolható Eritrit cukorpótló.
  • Kéthetente ortopéd cipő méretvétel és vénybeváltás lehetőségét biztosítjuk a Szent Margit Gyógyszertár melletti orvosi rendelőben.
  • Tagjaink ingyen kapják meg a Diabetes Magazint.
  • Terveink között szerepel kirándulás, szakmai előadás, az Egészségnap és a Cukorka Tábor megrendezése.

2022-ben is szeretettel várjuk a cukorbetegeket és a pártoló tagokat, akik egy lelkes és segítőkész csapathoz szeretnének tartozni, tanulni és a cukorbetegekért dolgozni.