Közös ebéd

Közös ebéd

2021. október 9-én a Jászárokszállási Cukorbetegek Klubja a hagyományokhoz híven közös ebédre várta tagjait és azok családtagjait. A Jászárokszállás Díszpolgára Dr. Olajos Gyula háziorvos által felajánlott birkából Farkas Zoltán főzött ízletes pörköltet, melyet a Búzavirág Étteremben fogyasztottunk el. Meghívásunkat elfogadva a rendezvényen üdvözölhettük Antal Péterné Szerző Ildikó és Kaszab Zsolt önkormányzati képviselőket, valamint a Jászárokszállás egészségügyéért díjjal kitüntetett Gyenes Róbert Miklósnét.

Dr. Dobos Józsefné Dr. László Erika a Jászárokszállási Cukorbetegek Klubjának elnöke tájékoztatta a megjelenteket a szervezet 2021-ben végzett tevékenységéről és ismertette a jövő évi terveket. Kedves tagjaink verssel és prózával örvendeztettek meg bennünket. Tóth Lászlóné szavalatát követően André Lászlóné saját költeményét hallhattuk, majd Urbancsik Tibor humoros írásokat olvasott fel.

A délután további része jó hangulatban, kötetlen beszélgetéssel telt, melyhez hozzájárult a tagok által készített finom pogácsa és sütemény is. A nap zárásaként a vállalkozó kedvűek egy kellemes sétát tettek a Peres tó partján. Az idei közös ebédről Csík Pál tagtársunk készített fotókat.