Támogass

Főoldal / Támogass

Anyagi támogatás

Segíts nekünk, hogy a krónikus beteg gyerekeknek olyan élményeket nyújthassunk, amelyek pozitív hatással vannak az egészségügyi állapotukra. Támogass minket, hogy évről évre megszervezhessük a Cukorka táborokat, amelyek által 2011 óta az egész országból érkező, több, mint 900 gyerek önbizalmának és függetlenségének a növeléséhez, és testi-lelki jólétük javulásához járultunk hozzá.

A terápiás erejű és szórakoztató tevékenységekből álló táborainkat online szervezzük meg 2020-ban: ha már a kicsik nem juthatnak el hozzánk, akkor eljutunk mi azoknak az otthonaiba, akiknek ebben a különösen nehéz időszakban még nagyobb szükségük van ránk. Az online környezet lehetőségeinek köszönhetően több gyerekhez és családhoz eljuthatunk így, mint mostanig. Támogass te is az adományoddal, és legyél része a JCK mesének!

Hogyha közvetlenül a weboldalunkról kártyával szeretne adományozni, kövesse a következő lépéseket:

Kattintson az “Adományozz” gombra, ami az oldal jobb-felső sarkában található.

Írja be a személyes adatait a képernyőn megjelenő formanyomtatványba.

A személyes adatai megadása titkosított kapcsolaton keresztül történik, így ezek mindvégig biztonságban maradnak.
Válassza ki a kívánt fizetési lehetőséget, igazolja adatait, majd kattintson a “Adományozás” gombra.

Válassza ki a kívánt összeget, amivel támogatni szeretne és írja be a hitelkártya adatait.

Ha a tranzakció sikeres volt, a következő oldalon egy köszönjük az adományt üzenetet fog kapni, az adománnyal kapcsolatos információkat e-mailen küldjük. Bankkártyás fizetések esetén az utalás azonnal feldolgozásra kerül.

 

Támogathatod erőfeszítéseinket akár otthonról banki átutalás on-line internet banking segítségével.
A szervezetünk banki adatai:

OTP Bank Nyrt.

IBAN: HU39117451212515594900000000

SWIFT: OTPVHUHB

Kérünk, ha teheted, tüntesd fel az e-mail címedet a fizetési jóváhagyásra, hogy értesíteni tudjunk az adomány átvételéről és naprakészen tartsunk eseményeinkkel.

Abban az esetben, ha közvetlen szeretnél adományozni, támogatni minket, megkérünk vedd fel velünk a kapcsolatot a +36-30-249-1369 telefonszámon, hogy megegyezzünk egy találkozót az egyesület képviselőjével.

A banki átutaláson keresztül történő adományozás esetén, a tranzakció végrehajtása az összeg az szervezetünk számlájára való érkezésének elszámolása után történik meg. Ennek okán a tényleges utalás elhúzódhat alkalmanként 2-4 napig.

Támogatóink

Jászdózsa Község Önkormányzata

Jászárokszállás Város Önkormányzata